Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Faillissement opkoper

Als curator van een faillissement heeft u de belangrijke taak om de boedel van de gefailleerde te verkopen en ervoor te zorgen dat de opbrengst zo hoog mogelijk is. Er zijn verschillende manieren om de boedel te verkopen, en een van de opties is om deze te verkopen aan een professionele opkoper zoals Zerostock.

Als ervaren opkoper begrijpt Zerostock de complexiteit van een faillissement en de belangrijke rol die u als curator speelt bij het beheer van de boedel. Ze bieden u graag hun expertise en ondersteuning om de boedel zo efficiënt en winstgevend mogelijk te verkopen.

Waarom Zerostock als opkoper

Zerostock heeft een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en kan de boedel snel en gemakkelijk van de hand doen. Ze bieden altijd een eerlijke prijs en begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom bieden ze oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen als curator.

Door te kiezen voor Zerostock als faillissement opkoper, kunt u erop vertrouwen dat de verkoop van de boedel professioneel en discreet wordt afgehandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van kopers, het onderhandelen over prijzen of het regelen van transport. Zerostock neemt al deze zaken uit handen en zorgt voor een vlotte en stressvrije afhandeling van de verkoop.

Kortom, als u als curator op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren faillissement opkoper, dan is Zerostock de juiste keuze.

Zerostock: opkoper van bijna alles

Bij Zerostock kopen we vrijwel alles op. We richten ons specifiek op zakelijke klanten en niet op particulieren. Naast het opkopen van faillissementen kopen we ook diverse andere goederen op, zoals:

Dit is slechts een selectie van de goederen die we opkopen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het verkopen van uw goederen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen bespreken of uw partij voor ons interessant genoeg is.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.