Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijf stoppen

Als ondernemer kan het stoppen met je bedrijf of failliet verklaard worden een moeilijke en stressvolle tijd zijn. Gelukkig biedt Zerostock nu een oplossing voor deze situaties. Deze professionele opkoper heeft veel ervaring en kan je helpen om snel en gemakkelijk je voorraad van de hand te doen.

Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van voorraden. Of je nu wilt stoppen met je bedrijf vanwege pensioen, het bedrijf wilt opheffen omdat er geen opvolging is, of omdat je in financiële moeilijkheden zit, Zerostock kan je helpen. Ze beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en weten hoe ze de verkoop snel en efficiënt kunnen afhandelen.

Als je je bedrijf of voorraad wilt verkopen, kun je vertrouwen op Zerostock. Ze hebben ruime ervaring met de aankoop van voorraden en bieden altijd een eerlijke prijs. Ze begrijpen dat elke situatie anders is en bieden dan ook oplossingen op maat. Zo kun je snel en gemakkelijk je bedrijf of voorraad van de hand doen en je concentreren op andere zaken.

Waarom Zerostock?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare opkoper, dan is Zerostock de juiste keuze. Door hun ervaring, expertise en uitgebreide netwerk zijn ze in staat om je snel en professioneel te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen en je situatie uitleggen. Zerostock zal vervolgens een passend bod uitbrengen en de transactie snel afhandelen.

Kortom, Zerostock is dé opkoper die je kan helpen bij het verkopen van je bedrijfsvoorraad. Met hun ervaring en expertise zorgen zij voor een snelle en efficiënte afhandeling, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

bedrijfsvoorraad verkopen

Bij Zerostock hebben we jarenlange ervaring in het opkopen van bedrijfsvoorraad. Dankzij onze expertise en uitgebreide ervaring hebben we een succesvolle formule ontwikkeld die werkt voor zowel de verkopende als de opkopende partij. Zo gaat het in zijn werk: allereerst vult u ons gratis waardebepalingsformulier in, waarbij u uw gegevens en informatie over uw goederen verstrekt zoals:

  • Het aantal
  • Uw vraagprijs
  • De afhaal locatie
  • Beschrijving van uw goederen
  • Eventuele foto’s of andere bestanden

Na het invullen van het gratis waardebepalingsformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijk bezoek bij u op locatie. Binnen 12 uur na dit bezoek brengen we een passend bod uit op uw bedrijfsvoorraad. Tijdens ons bezoek bekijken en controleren we de winkelvoorraad op eventuele gebreken. Als er geen gebreken zijn, ronden we graag de deal met u af.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Canenco
Bedrijfslogo van onze partner BK
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.