Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijfsmeubilair opkoper

Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van overtollig meubilair, dat u wil laten opkopen? Bent u toe aan nieuw meubilair of wilt u uw oude meubilair laten opkopen? Schroomt u dan niet om opkoper Zerostock te raadplegen. Wij staan klaar voor alle soorten meubilair. Of het nu nieuw of gebruikt meubilair is, alles is voor ons handel. Wat voor u wellicht geen waarde meer heeft kan voor onze klanten wereldwijd wel nog een waarde hebben.

Merken bedrijfsmeubilair

Er zijn veel bekende merken op het gebied van bedrijfsmeubilair, zoals Ahrend, Gispen, Vitra, Herman Miller en Steelcase. Deze merken zijn vaak bekend vanwege hun hoogwaardige kwaliteit en tijdloze designs. Maar wat als u als bedrijf of instelling uw oude kantoormeubilair wilt vervangen of van de hand wilt doen? Dan is er de mogelijkheid om dit te verkopen aan opkoper Zerostock.

Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsinventarissen, waaronder ook kantoormeubilair. Wij bieden onze klanten een volledige ontzorging van A tot Z, waarbij wij binnen 48 uur uw kantoormeubilair opkopen en bezemschoon opleveren. Hierbij nemen wij onder andere bureaus, stoelen, vergaderruimtes, conferentiezalen, gemeentemeubilair en bijbehorende ICT-apparatuur van u over.

Het opkopen van bedrijfsmeubilair heeft meerdere voordelen. Zo creëert u ruimte en geeft u uw kantoor een nieuwe uitstraling. Ook draagt u bij aan duurzaamheid, omdat de meubels een tweede leven krijgen. Bovendien kunt u met de opbrengst van de verkoop nieuwe investeringen doen.

Goed voor het milieu

Ook doet opkoper Zerostock zijn bijdrage aan een circulaire economie. Wij geven uw meubels een tweede leven. Wij kunnen zelfs cradle to cradle meedenken aan een circulaire oplossing voor uw meubilair. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het opkopen van uw oude meubels en bieden deze een tweede kans in het binnen of buitenland.

Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of bent u bij uw bedrijf ook bezig met het opstarten van circulaire processen. Neemt u dan hier contact met ons op. Ook kan opkoper Zerostock u adviseren in de beste processen met betrekking tot circulair ondernemen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen en om mogelijkheden te zoeken voor het opkopen van uw meubilair.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner P&G
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.