Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper winkelvoorraad

Als winkelier weet u dat de verkoop van sommige producten niet altijd aan de verwachtingen voldoet. Dit kan resulteren in onverkochte voorraad die niet geretourneerd kan worden aan de producent. Gelukkig kunt u deze loze winkelvoorraad nog steeds omzetten in geld met behulp van een opkoper als Zerostock. Ontdek op deze pagina de vele mogelijkheden die wij bieden om u te helpen uw onverkochte voorraad te liquideren.

Waarom winkelvoorraden laten opkopen

Er zijn diverse redenen waarom u uw voorraad zou willen laten opkopen. Zo kan het voorkomen dat bepaalde producten niet goed verkopen, wat resulteert in een grote voorraad. Daarnaast kan een sluiting van uw winkel leiden tot onverkochte voorraad die u graag wilt verkopen. Een geplande verbouwing kan ook zorgen voor overtollige voorraad waarvoor geen opslagruimte beschikbaar is. In deze gevallen is het slim om uw winkelvoorraad te verkopen aan Zerostock. Ook kan het zijn dat u blijft zitten met retourgoederen die u niet meer kwijt kunt, ook dan kunnen wij u de oplossing bieden.

Overtollige winkelvoorraad opkopen door Zerostock

Bij Zerostock hebben we jarenlange ervaring in het opkopen van incourante winkelvoorraad. Dankzij onze expertise en uitgebreide ervaring hebben we een succesvolle formule ontwikkeld die werkt voor zowel de verkopende als de opkopende partij. Zo gaat het in zijn werk: allereerst vult u ons gratis waardebepalingsformulier in, waarbij u uw gegevens en informatie over uw goederen verstrekt zoals:

  • Het aantal
  • Uw vraagprijs
  • De afhaal locatie
  • Beschrijving van uw goederen
  • Eventuele foto’s of andere bestanden

Uw voorraad verkopen

Na het invullen van het gratis waardebepalingsformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijk bezoek bij u op locatie. Binnen 12 uur na dit bezoek brengen we een passend bod uit voor het opkopen van uw winkelvoorraad. Tijdens ons bezoek bekijken en controleren we de winkelvoorraad op eventuele gebreken. Als er geen gebreken zijn, ronden we graag de deal met u af. We begrijpen dat u snel liquide middelen wilt ontvangen, daarom zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur na het afronden van de deal betaald krijgt. Vervolgens halen wij het binnen 48 uur na afspraak bij u op, zodat de incourante voorraad slechts voor een beperkte periode uw opslagruimte in beslag neemt. Zo zorgen we dat we alles netjes en snel afhandelen!

Wat kopen wij op?

Bij Zerostock kopen we vrijwel alles op, mits de partij interessant genoeg is voor ons. We richten ons specifiek op zakelijke klanten en niet op particulieren. Naast het opkopen van winkelvoorraad kopen we ook diverse andere goederen op, zoals:

Typen voorraden waar u aan kunt denken hierin zijn bijvoorbeeld:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij kopen, bespreek gerust met ons wat er mogelijk is voor uw partij.

Zerostock: dé opkoper van winkelvoorraad

Als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw voorraden, is Zerostock de keuze voor u. Wij staan bekend om onze snelle en efficiënte dienstverlening en hebben jarenlange ervaring in het opkopen van verschillende soorten partijhandel. Daarnaast zijn we flexibel en bereid om zowel kleine als grote partijen op te kopen en bieden wij een eerlijke prijs voor uw voorraad. Bovendien zorgt Zerostock voor een milieuvriendelijke verwerking en recycling van de voorraden, wat bijdraagt aan een duurzame oplossing. Met contacten betrouwbare bedrijven als Hema en Blokker zijn wij de opkoper waar u naar op zoek bent.

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het opkopen van uw complete winkelvoorraad, neem contact met ons op. We kunnen samen bespreken of uw partij voor ons interessant genoeg is.

Veelgestelde vragen

Wat doet een winkelvoorraad opkoper?

Een winkelvoorraad opkoper zoals Zerostock helpt u onverkochte voorraden om te zetten in geld door deze op te kopen​​.

Waarom zou ik mijn winkelvoorraad laten opkopen?

Het kan zijn dat sommige producten niet goed verkopen, of u heeft overtollige voorraad door winkelsluiting of verbouwing. In deze gevallen kan Zerostock uw voorraad opkopen​.

Hoe werkt het proces van opkoop door Zerostock?

Vul het gratis waardebepalingsformulier in op hun website, waarna Zerostock contact met u opneemt voor een persoonlijk bezoek en een bod uitbrengt. Na acceptatie van het bod wordt de betaling en ophalen van de voorraad geregeld​​.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.