Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijfsmeubilair verkopen

Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van overtollig meubilair, dat u wil laten verkopen? Bent u toe aan nieuw meubilair of wilt u uw oude meubilair laten verkopen? Schroomt u dan niet om opkoper Zerostock te raadplegen. Wij staan klaar voor alle soorten meubilair. Of het nu nieuw of gebruikt meubilair is, alles is voor ons handel. Wat voor u wellicht geen waarde meer heeft kan voor onze klanten wereldwijd wel nog een waarde hebben.

Als opkoper van bedrijfsmeubilair kopen wij bij Zerostock Partijhandel regelmatig bekende merken op. In deze webpagina leest u meer over de meest bekende merken die wij opkopen en waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor de verkoop van uw onverkochte bedrijfsmeubilair.

Bekende merken bedrijfsmeubilair

Bij Zerostock Partijhandel kopen wij diverse merken bedrijfsmeubilair op. Hieronder vindt u een overzicht van de meest bekende merken die wij opkopen:

  • Ahrend: Ahrend is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en duurzame kantoormeubilair. Wij kopen regelmatig Ahrend meubilair op, omdat dit merk vaak gebruikt wordt in kantoren en bedrijven.
  • Gispen: Gispen is een merk dat zich richt op de inrichting van werkplekken en openbare ruimtes. Wij kopen met name het designmeubilair van Gispen op, omdat dit vaak een hoge waarde heeft en goed verkoopbaar is.
  • Herman Miller: Herman Miller is een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn designmeubilair en ergonomische bureaustoelen. Dit merk is vooral populair bij bedrijven die waarde hechten aan ergonomie en design.
  • Steelcase: Steelcase is een internationaal merk dat zich richt op de inrichting van werkplekken. Wij kopen met name het kantoormeubilair van Steelcase op, omdat dit merk vaak wordt gebruikt in grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Waarom Zerostock Partijhandel?

Als opkoper van bedrijfsmeubilair hebben wij jarenlange ervaring met het opkopen van verschillende merken en soorten meubilair. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw meubilair en zorgen voor een snelle afhandeling. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw producten snel te verkopen, zodat u meer ruimte heeft voor nieuwe meubels.

Ook doet opkoper Zerostock zijn bijdrage aan een circulaire economie, meer informatie hierover vind u hier. Wij geven uw meubels een tweede leven. Wij kunnen zelfs cradle to cradle meedenken aan een circulaire oplossing voor uw meubilair. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het opkopen van uw oude meubels en bieden deze een tweede kans in het binnen of buitenland.

Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of bent u bij uw bedrijf ook bezig met het opstarten van circulaire processen. Neemt u dan hier contact met ons op. Ook kan opkoper Zerostock u adviseren in de beste processen met betrekking tot circulair ondernemen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen en om mogelijkheden te zoeken voor het opkopen van uw meubilair.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Blokker
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.