Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijf verkopen

Verkoop uw voorraad aan opkoper Zerostock

Er zijn verschillende redenen waarom mensen stoppen met hun bedrijf. Dit kan te maken hebben met een faillissement, bedrijfsbeëindiging, geen opvolging, veranderende markt, verandering van bedrijfsvoering, verandering van wet- en regelgeving, bedrijfsstop of bijvoorbeeld curatoren die bedrijven moeten verkopen of banken die hun klanten gaan liquideren. Ongeacht de reden van bedrijfsbeëindiging, kan Zerostock u helpen om uw bedrijf snel en gemakkelijk te verkopen.

Hoe werken wij?

Als opkoper van bedrijfsactiva hebben wij ervaring met het opkopen van verschillende soorten bedrijven en activa. Of u nu een horecazaak heeft en uw inventaris wilt verkopen, of een kantoor heeft met overtollige voorraden, wij staan voor u klaar. Ook als u bijvoorbeeld metaalbewerkingsmachines, rollend materiaal of andere machines wilt verkopen, kunt u bij ons terecht.

Bij Zerostock begrijpen we dat het verkopen van uw bedrijf een grote stap is en we willen dit proces zo soepel mogelijk voor u maken. We bieden daarom een snelle en betrouwbare service aan. Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag doen wij een waardebepaling en binnen 1 uur na ontvangst van de factuur voldoen wij de betaling. Vervolgens halen wij de goederen af middels onze eigen vrachtwagens en verkopen wij de goederen buiten de gebieden waar de bedrijven zelf goederen verkopen.

Of u nu een bedrijf heeft dat failliet is verklaard, een bedrijfseigenaar die met pensioen gaat, of een bedrijf dat niet langer levensvatbaar is, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw bedrijf.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner P&G
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.