Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Faillissement opkoper

Een faillissement van uw onderneming kan zeer vervelende gevolgen met zich meebrengen. Voordat een faillissement wordt uitgesproken is er vaak al een langdurige periode onrust in uw onderneming. Als opkoper van faillissementen kan Zerostock je verder helpen om voor een eerlijke prijs uw voorraden en inboedel op te kopen om dit vervelende proces soepeler te laten verlopen. 

Bedrijf failliet en voorraad verkopen?

Zerostock is dé partner om een faillissement te voorkomen en uw cashflow weer op orde te krijgen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van (overtollig) bedrijfsactiva, reduceren wij uw werkkapitaal en realiseren voor u een kapitaalinjectie. Zerostock koopt uw overtollige restpartijen, machines, inventaris en overige activa op, dit doen wij in één keer, zo blijft u niet zitten met overtollig activa in uw onderneming. Voorkom een faillissement en vul gratis én geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

Als opkoper van faillissementen begrijpen wij bij Zerostock hoe belangrijk het is om snel te handelen. Wanneer een bedrijf failliet gaat, moeten er vaak snel beslissingen worden genomen om de activa van het bedrijf te liquideren en zo snel mogelijk schuldeisers terug te betalen.

Hoe werkt Zerostock als faillissement opkoper?

Bij Zerostock bezichtigen wij de inboedel van het failliete bedrijf binnen 24 uur na de aanvraag van de curator. Binnen 12 uur brengen wij een bod uit op de inboedel. Wij betalen altijd vooruit. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in dit soort situaties en wij willen daarom dat het proces snel en efficiënt verloopt.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf failliet kan gaan, zoals financiële problemen, slechte bedrijfsvoering of een afnemende vraag naar hun producten of diensten. Ongeacht de reden, begrijpen wij bij Zerostock dat het kopen van de inboedel van een failliet bedrijf een manier is om de schuldeisers hun geld terug te geven en het bedrijf weer op te bouwen.

Wij hebben ervaring met het opkopen van de inboedel van bedrijven in verschillende branches, waaronder machinefabrieken, houtbewerkingsbedrijven, winkels, supermarkten, kantoorpanden, bedrijfsauto’s en vervoersmiddelen, interne transportmiddelen, groothandels. Zerostock koopt bijna alles.

Wij zorgen ervoor dat wij de inboedel bezemschoon opleveren op de gewenste datum en wij begrijpen dat tijdens deze moeilijke tijden snelheid en efficiëntie van groot belang zijn. Bij Zerostock zijn wij er trots op dat wij snel en betrouwbaar zijn en dat wij in staat zijn om een bijdrage te leveren aan het terugbetalen van schuldeisers en het meeste uit de boedel te halen voor de desbtreffende curator.

Zerostock: faillissement opkoper van bijna alles

Bij Zerostock kopen we vrijwel alles op. We richten ons specifiek op zakelijke klanten en niet op particulieren. Naast het opkopen van faillissementen kopen we ook diverse andere goederen op, zoals:

Dit is slechts een selectie van de goederen die we opkopen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor het verkopen van uw goederen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen bespreken of uw partij voor ons interessant genoeg is.

Veelgestelde vragen

Wat doet een faillissement opkoper precies?

Een faillissement opkoper koopt de voorraden en inboedel op van bedrijven die failliet zijn gegaan, om zodoende de schuldeisers te kunnen betalen en het faillissementproces te vergemakkelijken.

Hoe kan Zerostock helpen als faillissement opkoper?

Zerostock biedt een snelle en efficiënte service door de inboedel van het failliete bedrijf te bezichtigen en een bod te doen binnen een kort tijdsbestek. Ze zorgen voor voorafbetaling en regelen het transport van de goederen.

Welke soorten goederen koopt Zerostock op in een faillissement?

Zerostock koopt vrijwel alles op van bedrijfsauto’s en machines tot aan inventaris en winkelvoorraad.

Hoe snel kan Zerostock de inboedel opkopen na een faillissement?

Zerostock streeft ernaar om binnen 24 uur na de aanvraag van de curator de inboedel te bezichtigen en binnen 12 uur een bod te doen.

Is het mogelijk om een deel van de inboedel te verkopen aan Zerostock?

Zerostock koopt bij voorkeur de gehele inboedel op om het proces te vergemakkelijken en sneller te maken, maar het is altijd mogelijk om te overleggen over de verkoop van specifieke items.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Hema
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.