Bedrijf failliet?

Een faillissement van uw onderneming kan zeer vervelende gevolgen met zich meebrengen. Voordat een faillissement wordt uitgesproken is er vaak al een langdurige periode onrust in uw onderneming. Medewerkers zijn niet zeker van hun baan, leveranciers dreigen niet meer te leveren en uw afnemers kunnen hun vertrouwen in uw onderneming verliezen.

Opkoper bij faillissement 

Zerostock is dé partner om een faillissement te voorkomen en uw cashflow weer op orde te krijgen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het opkopen van (overtollig) bedrijfsactiva, reduceren wij uw werkkapitaal en realiseren voor u een kapitaalinjectie. Zerostock koopt uw overtollige restpartijen, machines, inventaris en overige activa op, dit doen wij in één keer, zo blijft u niet zitten met overtollig activa in uw onderneming. Voorkom een faillissement en vul gratis én geheel vrijblijvend ons waardebepalingsformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en bij interesse doen wij direct een bod.

 

Activa Opkoper

Opkoper Zerostock is met name geïnteresseerd in restpartijen, hout- en metaalbewerkingsmachines en bedrijfsactiva uit faillissementen. Wilt u meer informatie over de verkoop van uw bedrijfsactiva aan Zerostock? Bekijk onderstaande pagina's. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

Zerostock weet als geen ander u te ontzorgen tijdens een faillissement, mede door onze nauwe contacten met curatoren, accountants, verzekeringsmaatschappijen en banken kunnen wij u volledig adviseren en antwoord geven op uw vragen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

Meer weten?