Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bedrijfsinventaris verkopen

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfsinventaris te verkopen omdat deze aan vervanging toe is? Zoek dan niet verder! Bij ons kunt u uw inventaris verkopen. Wij komen de inventaris persoonlijk bij u afhalen en demonteren deze indien nodig.

Als gevolg van veranderingen in uw bedrijfsprocessen, het stoppen van de bedrijfsvoering of tegenvallende resultaten, kan het zijn dat u uw inventaris wilt verkopen. Onze expertise stelt ons in staat om de waarde van uw inventaris in te schatten, de kosten voor het demonteren en afhalen te berekenen en u een eerlijke bieding te doen. Verkoop uw inventaris aan Zerostock en maak uw activa liquide. Wij zorgen ervoor dat uw voorraad weer kapitaal wordt. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Wat kopen wij?

Er zijn verschillende soorten bedrijfsinventarissen die wij opkopen bij Zerostock. Hieronder hebben we enkele van de meest voorkomende bedrijfsinventarissen opgesomd:

  • Kantoormeubilair: Dit omvat alle meubels en apparatuur die in een kantoor gebruikt worden, waaronder bureaus, stoelen, archiefkasten, printers, kopieermachines en telefoons.
  • Winkelinrichting: Hieronder vallen alle meubels, apparatuur en inventaris die in een winkel gebruikt worden, zoals kassa’s, stellingen, koelkasten, vriezers en verlichting.
  • Horeca-inventaris: Dit omvat alle meubels en apparatuur die in een restaurant, café of bar gebruikt worden, zoals tafels, stoelen, keukenapparatuur, serviesgoed en glaswerk.
  • Productielijnen: Dit zijn complete lijnen van machines die gebruikt worden om producten te produceren, zoals machines voor voedselverwerking, metaalbewerking of houtbewerking.
  • Magazijninventaris: Dit omvat alle inventaris die in een magazijn gebruikt wordt, zoals stellingen, pallets, vorkheftrucks en verpakkingsmateriaal.

Bij Zerostock begrijpen wij dat het opkopen van bedrijfsinventarissen een tijdrovend proces kan zijn en daarom bieden wij onze klanten een snelle en efficiënte oplossing. Onze deskundige medewerkers zijn ervaren in het opkopen van verschillende soorten bedrijfsinventarissen en kunnen u helpen bij het verkopen van uw inboedel.

Bedrijfsinventaris verkopen aan Zerostock

Wilt u ook uw bedrijfsinventaris verkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Blokker
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.