Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Voorraden verkopen

Soms valt een grote winkelactie tegen. Dit kan veel verschillende redenen hebben. Ongeacht de reden, het is erg lastig om met een grote restvoorraad te zitten. In dit geval wilt u uw voorraden verkopen. Een opkoper voorraden kan in zo’n geval uitkomst voor u bieden. Op deze pagina vertellen we u graag meer over hoe Zerostock u kan helpen bij het verkopen van voorraden. Zodat u aan het einde een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden voor het verkopen van uw voorraden.

Waarom een voorraad verkopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor u om een voorraad te willen verkopen. Zo kan het zijn dat er een grote actie is geweest in een winkel waarbij de verkoop tegen is gevallen. Daarnaast kan het ook goed zo zijn dat u een seizoensactie heeft gehad waarbij u niet al uw voorraad heeft kunnen verkopen aan het winkelpubliek. Wanneer het seizoen dan verstreken is zit u met een grote restvoorraad die u maar wat graag wilt verkopen. Naast deze redenen kunnen er nog veel meer redenen zijn voor het verkopen voorraden, zoals bijvoorbeeld bij een winkelverbouwing waarbij er geen ruimte is voor een type product in uw assortiment. Een opkoper kan in zulke gevallen uitkomst bieden.

Verkopen voorraden aan Zerostock

Zerostock heeft jarenlang ervaring met het opkopen van verschillende soorten voorraden. Zowel groot als klein, maar we specialiseren ons in situaties waarbij u grote partijen wilt verkopen. Uw voorraad verkopen aan Zerostock heeft vanwege onze unieke werkwijzen een aantal grote voordelen. We leggen u graag onze werkwijze stapsgewijs uit:

Allereerst vraagt u gratis een vrijblijvende waardebepaling aan via ons unieke waardebepalingsformulier. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met u op over uw te verkopen voorraad. We komen graag persoonlijk bij u langs om uw restvoorraad te bekijken voorafgaand aan de verkoop. U ontvangt binnen 12 uur een passend bod vanuit ons.Nadat u akkoord gaat met ons bod betalen wij binnen één uur.

Tot slot halen we binnen 48 uur de verkochte voorraad bij u op.

Het grote voordeel van uw voorraad verkopen aan Zerostock is dus vooral de snelheid waarmee u van uw voorraad af bent én de snelheid waarmee u geld op uw rekening heeft staan. Zo kunt u gerust ondernemen en bent u snel liquide.

Wat kunt u verkopen aan Zerostock?

Naast verkoop van voorraden kunt u nog veel meer aan Zerostock aanbieden. We zijn een opkoper van bijna alles, zolang het maar gaat om grote en interessante partijen. In particuliere partijen zijn wij niet geïnteresseerd. Wat kunt u dan precies verkopen aan ons naast voorraden verkopen? Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden:

  • Machines verkopen
  • Winkelvoorraad verkopen
  • Bedrijfsinventaris verkopen
  • Partijhandel verkopen
  • Restanten verkopen

Dit zijn uiteraard niet de enige zaken die u kunt verkopen aan Zerostock. Als u twijfelt of uw goederen kunt verkopen aan Zerostock dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u om tot een passend voorstel te komen bij wederzijdse interesse.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Blokker
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.