Verkopen voorraden

Soms valt een grote winkelactie tegen. Dit kan veel verschillende redenen hebben. Ongeacht de reden, het is erg lastig om met een grote restvoorraad te zitten. In dit geval wilt u uw voorraden verkopen. Een opkoper voorraden kan in zo’n geval uitkomst voor u bieden. Op deze pagina vertellen we u graag meer over hoe Zerostock u kan helpen bij het verkopen van voorraden. Zodat u aan het einde een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden voor het verkopen van uw voorraden.

Waarom een voorraad verkopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor u om een voorraad te willen verkopen. Zo kan het zijn dat er een grote actie is geweest in een winkel waarbij de verkoop tegen is gevallen. Daarnaast kan het ook goed zo zijn dat u een seizoensactie heeft gehad waarbij u niet al uw voorraad heeft kunnen verkopen aan het winkelpubliek. Wanneer het seizoen dan verstreken is zit u met een grote restvoorraad die u maar wat graag wilt verkopen. Naast deze redenen kunnen er nog veel meer redenen zijn voor het verkopen voorraden, zoals bijvoorbeeld bij een winkelverbouwing waarbij er geen ruimte is voor een type product in uw assortiment. Een opkoper kan in zulke gevallen uitkomst bieden.

Verkopen voorraden aan Zerostock

Zerostock heeft jarenlang ervaring met het opkopen van verschillende soorten voorraden. Zowel groot als klein, maar we specialiseren ons in situaties waarbij u grote voorraden wilt verkopen. Uw voorraad verkopen aan Zerostock heeft vanwege onze unieke werkwijzen een aantal grote voordelen. We leggen u graag onze werkwijze stapsgewijs uit:

  1. Allereerst vraagt u gratis een vrijblijvende waardebepaling aan via ons unieke waardebepalingsformulier
  2. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met u op over uw te verkopen voorraad.
  3. We komen graag persoonlijk bij u langs om uw restvoorraad te bekijken voorafgaand aan de verkoop.
  4. U ontvangt binnen 12 uur een passend bod vanuit ons.
  5. Nadat u akkoord gaat met ons bod betalen wij binnen één uur.
  6. Tot slot halen we binnen 48 uur de verkochte voorraad bij u op.

Het grote voordeel van uw voorraad verkopen aan Zerostock is dus vooral de snelheid waarmee u van uw voorraad af bent én de snelheid waarmee u geld op uw rekening heeft staan. Zo kunt u gerust ondernemen en bent u snel liquide.

Wat kunt u verkopen aan Zerostock?

Naast verkoop van voorraden kunt u nog veel meer aan Zerostock verkopen. We zijn een opkoper van bijna alles, zolang het maar gaat om grote en interessante partijen. In particuliere partijen zijn wij niet geïnteresseerd. Wat kunt u dan precies verkopen aan ons naast voorraden verkopen? Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden:

Dit zijn uiteraard niet de enige zaken die u kunt verkopen aan Zerostock. Als u twijfelt of uw goederen kunt verkopen aan Zerostock dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u om tot een passend voorstel te komen bij wederzijdse interesse.

Meer weten?