Voorraden verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er een grote voorraad stil ligt. Dode voorraad of oude voorraad is voor veel bedrijven een probleem. Oude voorraad zorgt vaak voor overbernutte opslagcapaciteit, dit gaat vaak gepaard met hoge opslagkosten. Om dit tegen te gaan wordt langer liggende voorraad vaak verkocht aan Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij raad met uw oude voorraad.

Wilt u ook uw voorraad verkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en verkoop uw voorraad aan Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?

Nederlands