Winkelvoorraad verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er sprake is van winkeldochters? Dode voorraad of oude voorraad is voor veel bedrijven een probleem. Oude voorraad zorgt vaak voor overbernutte opslagcapaciteit/slecht benutte meters winkelruimte, dit gaat vaak gepaard met hoge opslagkosten. Om dit tegen te gaan wordt langer liggende winkeldochters vaak opgekocht door opkoper Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij raad met uw oude winkeldochters.

Wilt u ook uw winkeldochters laten opkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?