Winkelvoorraad verkopen


Heeft u ook een winkel waar er sprake is van grote partijen winkelvoorraden die uw magazijn vullen. Grote partijen oude voorraad verkopen is voor veel winkels een probleem. Oude partijen voorraden zorgen vaak voor overbernutte opslagcapaciteit en verspilde winkelruimte, dit gaat vaak gepaard met hoge opslagkosten. Om dit tegen te gaan worden winkelvoorraden vaak verkocht aan Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij raad met uw oude winkelvoorraad. Of het nu om kleine of om grote partijen gaat, niets is voor Zerostock te gek.

Wilt u ook uw winkelvoorraden verkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het kopen van:

- Activa
- Inventaris
- Partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?