Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkopen van opruimingen

Wij als opkoper zullen altijd vooraan staan als het gaat om een bedrijf die hun magazijn gaat opruimen of te maken heeft met een bedrijfsverhuizing. Wanneer bedrijven hun magazijn of showroom gaan opruimen dan komen ze altijd uit bij goederen die ze niet meer nodig hebben. Die goederen die na de opruiming overblijven die willen ze graag verkopen. Vaak verkopen ze een hele partij die ze over het hoofd hadden gezien in het magazijn en alsnog willen verkopen. Wij als Zerostock willen bij een goede partij deze dan opkopen. En wij verkopen deze voorraad dan aan onze klanten.

Welke soorten partijen kopen wij:

Speelgoed

Tuinartikelen

Elektronica

Dierenspullen

Beauty artikelen

Muziek en films

Kleding (dames, heren, kind, baby)

Gereedschap

Schoenen

Kostuums

Drogisterijartikelen

Multimedia

Elektronica

Schrijfwaren

Kantoorartikelen

Stoffen & textiel

Kort samengevat, Alle handel.

Bedrijfsverhuizingen

Bij bedrijfsverhuizingen nemen ze nooit alles mee naar hun nieuwe bedrijfspand. Hierdoor blijven er een hoop artikelen die ze willen verkopen. Denk hierbij aan meubels of aan restvoorraden. Wij als Zerostock zijn hier geïnteresseerd in.