Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper van kleding partijhandel

Onverkochte kledingvoorraad kan een lastig probleem zijn voor elke mode- en retailonderneming. Bij Zerostock zijn we gespecialiseerd in het opkopen van partijhandel en zorgen voor de beste oplossingen voor het liquideren van ongedragen kledingoverschotten voor u. Ons doel is om niet alleen ruimte vrij te maken en financiële druk te verlichten, maar ook om duurzaamheid in de sector te bevorderen.

Welke soorten kleding koopt Zerostock op?

Zerostock is geïnteresseerd in een breed assortiment aan ongedragen kleding, met name:

  • Collecties van het vorige seizoen: niet verkochte artikelen die plaats moeten maken voor nieuwe inventaris. Zo helpen wij  als opkoper van winkelrestanten om weer ruimte te maken voor een nieuwe collectie. 
  • Geannuleerde bestellingen: retourgoederen die al geproduceerd zijn maar waarvan de bestellingen zijn ingetrokken.
  • Te veel geproduceerde artikelen: voorraad die teveel in productie is genomen en als restanten overblijven.

Doordat wij ons te richten op ongedragen kleding, zorgen we ervoor dat de artikelen die we verwerken in topconditie zijn en klaar voor een nieuw leven in alternatieve markten. Dit proces helpt niet alleen afval te verminderen maar draagt ook bij aan de circulaire economie binnen de modewereld.

In wat voor partijen kleding zijn wij geintereseerd?

Zerostock is uw ideale partner voor het opkopen van diverse soorten ongedragen kleding, die ruimte innemen en uw middelen belasten. Van high-end designerstukken tot alledaagse kleding, inclusief herenkleding, dameskleding en kinderkleding, wij kopen restpartijen binnen verschillende kledingsoorten. 

Wij zijn ook geïnteresseerd in specifieke categorieën zoals sportkleding, buitenkleding, en accessoires zoals tassen en schoenen. Ook voor seizoensgebonden items zoals zwemkleding en winterjassen zijn welkom. Ons doel is om een veelzijdige oplossing te bieden voor uw overstock, ongeacht het type of de categorie, door deze items een nieuw leven te geven buiten uw bestaande afzetkanalen. Zo zorgen we ervoor dat uw ongedragen kledingvoorraad op een verantwoorde en winstgevende manier wordt verminderd.

Benieuwd naar ons aan ons assortiment aan mode artikelen? Bekijk hier dan hier een deel van onze huidige voorraad kleding en verzorgingsproducten.

Restpartijen kleding verkopen

Het laten opkopen van merkkleding

Bij Zerostock specialiseren we ons ook in het opkopen van partijen van merkkleding, waardoor retailers en merken een efficiënte manier krijgen om ruimte te maken voor nieuwe collecties zonder hun merkimago te schaden. Wij zijn ook geïnteresseerd in het opkopen van kleding van luxe en high-end merken, zoals Hugo Boss, Calvin Klein, Nike, Adidas, en Tommy Hilfiger, om maar enkele voorbeelden te noemen. 

Onze ervaring en netwerk stellen ons in staat deze merkkleding op een discrete wijze te verhandelen, zodat er geen conflict ontstaat met bestaande verkoopkanalen of de waardeperceptie van het merk. Met ons als partner, kunnen merkeigenaren en retailers erop vertrouwen dat hun ongedragen voorraad in goede handen is.

Ons proces bij het verkopen van kleding restpartijen en winkelrestanten

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant, ontworpen om uw oude voorraad snel en doeltreffend te verwerken:

  1. Waardebepaling: wanneer u een waardebepaling aanvraagt, beoordelen we uw kledingvoorraad en bieden een faire prijs, gebaseerd op marktwaarde.
  2. Prijsafspaak: hierin worden afspraken gemaakt over de prijs, restricties en de afhaalvoorwaarden voor een transparant proces.
  3. Betaling: bij ontvangst van de factuur betalen wij deze binnen 1 uur vooruit. 
  4. Logistieke afhandeling: we zorgen ervoor dat de goederen snel worden opgehaald en vervoert, vaak al binnen 24 uur!

Kies voor Zerostock als kleding opkoper

Kleding partijen verkopen aan Zerostock betekent vertrouwen op een ervaren partner in de liquidatie van kledingoverschotten. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de branche, zijn we uitstekend in staat om lastige uitdagingen van overstock aan te pakken. Zo zorgen wij ervoor dat uw onverkochte restanten kleding een passende nieuwe bestemming vindt.

Heeft u kleine of grote partijen die uw ruimte en middelen opslokt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende waardebeoordeling.