Opkoper van damesschoenen - Zerostock
raadzalen_meubilair_opkoper
2ᵉ keus of misproducties
24 april 2020
Opkoper van herenschoenen
24 april 2020

Opkoper van damesschoenen

Zit u nu met damesschoenen die u op de een of andere manier niet kwijt word, Wij als opkopers hebben er interesse in. Wij als opkopers kopen graag restpartijen. Vaak heeft u niet de hele voorraad kunnen verkopen, waarbij het aantal te klein of juist te veel is voor u huidige klanten. Wij als opkopers zij hier dan altijd in geïnteresseerd. Wij als opkopers hebben hier verstand van en zo kunnen jullie de goederen (in dit geval damesschoenen) voor een eerlijke prijs verkopen

Wij als opkopers zijn onder andere geïnteresseerd in de volgende damesschoenen merken:

 • Birkenstock
 • Beverly
 • Blackstone
 • Converse
 • Esprit
 • Gaastra
 • Geox
 • K-swiss
 • Kowalski
 • Lacoste
 • Le Coq Sportif
 • Mexx
 • Miss Sixty
 • Replay
 • Tommy Hilfiger
 • Ugg
 • Van Bommel