Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Bol.com retouren opkopen

Elke webshop heeft te maken met retouren. Bijvoorbeeld omdat het product toch niet was wat de klant nodig had of omdat er een beschadiging aanwezig is. vaak zijn deze producten gewoon nog goed, maar kunnen ze in de webshop niet meer aangeboden worden. Dit is ook het geval bij Bol.com. Wil je af van je Bol retouren? Dan kunnen wij van Zerostock je daar zeker bij helpen.

Wat is Zerostock?

Zerostock is een jong en transparant bedrijf, dat zich specialiseert in het opkopen van non-food partijhandel in diverse branches. Dit kan bij grote bedrijven zijn, maar ook bij voor kleine bedrijven zijn er mogelijkheden. We kopen retouren op, zoals bij Bol.com, maar we hebben ook andere partners. Hierbij kun je denken aan bedrijven die een overstock, oude voorraad of fabriekspartijen hebben, maar ook goederen die vrijgekomen zijn bij een faillissement, fusie of het beëindigen van een bedrijf.

Wij zijn een opkoper. Wij kopen alle mogelijke soorten goederen en producten op, zodat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met retouren die je nergens anders kwijt kunt. Vaak gaat dit om grote voorraden, zoals bij Bol.com ook het geval is. Op het moment dat je contact met ons opneemt zullen wij een bod uitbrengen voor de spullen die je kwijt wilt. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur. Ben je hier mee akkoord, dan maken we het bedrag naar je over en komen we binnen 48 uur de Bol retouren bij je ophalen.

Doordat Zerostock de retouren bij je op komt halen heb jij er geen omkijken meer naar. Ook is het mogelijk bepaalde gebieden aan te geven waar wij de producten niet mogen verkopen. Naast het opkopen van retouren kopen wij bovendien magazijnrestanten, oude voorraden en partijhandel op.

Welke retouren kunnen er opgekocht worden?

Vrijwel alle retouren kunnen door ons opgekocht worden. Hierbij kun je onder anderen denken aan:

  • Speelgoed
  • Computers
  • Kleding
  • Elektronica
  • Woonaccessoires
  • Drogisterijartikelen
  • Verlichting

De retouren worden vervolgens bij ons onderverdeeld in drie categorieën te weten:

A-keus goederen – Dit zijn producten waarvan alleen sprake is van verpakkingsschade. Het product zelf is nog helemaal nieuw, maar de verpakking is open geweest of is licht beschadigd.

B-keus goederen – Hierbij gaat het om nieuwe producten die een kleine kras of deuk hebben. Deze producten werken zoals ze horen te werken.

C-keus goederen – Ook dit zijn nieuwe producten, echter is hierbij sprake van zichtbare schade. Dit is een grotere schade dan enkel een kleine kras of deuk.

Daarnaast kopen wij ook inventarissen op van bedrijven, de horeca en winkels. Ook is het mogelijk grote machines aan te bieden. Wel is het zo dat deze producten vragen om een specifieke waarde, waardoor er altijd een waardebepaling moet worden gemaakt voordat de verkoop door kan gaan.

Je retouren aanbieden

Wil je graag de Bol retouren aanbieden? Dan kan dit heel eenvoudig geregeld worden. Allereerst dien je hiervoor contact met ons op te nemen door middel van het waardebepalingsformulier of door ons te bellen. Dit is belangrijk, want op deze manier kan er informatie doorgegeven worden over de retouren. Daarna zal er een afspraak gemaakt worden waarbij wij bij je langskomen om alle producten goed te bekijken.

Is dit allemaal goed verlopen, dan zullen wij een bod bij je uitbrengen. Als je hier mee akkoord bent zullen we direct de betaling regelen. Daarna regelen wij het transport van de retouren zo snel mogelijk. Wij halen het bij jou op, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en weer voldoende ruimte hebt in het magazijn.

Wij zijn bij Zerostock altijd op zoek naar oude voorraden, retouren, overstock of fabriekspartijen en dus is de kans groot dat wij ook jouw Bol.com retouren aan zullen nemen. Twijfel je hierover of heb je nog een vraag? Dan staat het je uiteraard altijd vrij contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Een waardebepaling invullen kan overigens ook gratis en vrijblijvend via onze website.