Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Duitsland

Staat jouw magazijn of opslag structureel te vol met goederen die niet meer verkocht kunnen worden, oude voorraden en retourgoederen? Dan is het wellicht een goed idee Zerostock in te schakelen. Zerostock is opkoper Duitsland, België en Nederland.

En is met name gespecialiseerd in het verkopen en opkopen van faillissementen, restpartijen en producten die voortkomen uit overproductie. Daarnaast kopen zij niet alleen goederen op, maar ook machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, restanten en inventarissen van de horeca, winkels en bedrijven.

Je partijhandel verkopen

Je partijhandel verkopen heeft een aantal goede voordelen. Niet alleen heb je op deze manier weer ruimte voor andere opslag in je magazijn, bijvoorbeeld voor producten die nog wel verkocht kunnen worden. daarnaast bespaar je ook op de opslagkosten, want je kunt de opslag nu weer gebruiken voor voorraad waar je geld aan verdient, in plaats van dat het enkel geld kost.

Wil je jouw producten aanbieden aan een opkoper Duitsland, dan zit je bij Zerostock zeker goed. Zerostock is een bedrijf dat zich specialiseert in het opkopen van partijhandel. Het is een transparant en jong bedrijf dat allerlei non-food partijhandel opkoopt in veel verschillende branches. Vaak is dit bij grote bedrijven, omdat zij te maken hebben met veel overstock, maar ook voor kleinere bedrijven zijn er mogelijkheden. Heb je te maken met overstock, fabriekspartijen, oude voorraad of retouren? Dan kan Zerostock dit waarschijnlijk opkopen. Daarnaast kunnen goederen die zijn vrijgekomen bij een fusie, faillissement of beëindiging van het bedrijf ook opgekocht worden.

Een opkoper houdt in dat alle mogelijke soorten goederen en producten opgekocht worden. Dit zorgt ervoor dat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met producten die niet meer verkocht kunnen worden. Ook als je vooral met partijhandel te maken hebt kan het goed zijn dat je met een oude voorraad blijft zitten. Wil je dat Zerostock jouw oude voorraad opkoopt, dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen dan een bod uitbrengen voor alle producten waar jij van af wilt. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan wordt het bedrag naar je overgemaakt en zullen we binnen 48 uur de producten op komen halen.

De voordelen van een opkoper Duitsland

Er zitten een aantal voordelen aan het laten opkopen van je partijhandel. Ten eerste zorgt het er natuurlijk voor dat jij weer de nodige ruimte hebt in je magazijn, maar daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je snel beschikbare middelen hebt voor je bedrijf. Ook is het zo dat het laten opkopen van een partijhandel in financieel lastige tijden kan zorgen voor iets meer ademruimte. Vaak is het ook zo dat bedrijven te maken hebben met seizoensgebonden partijhandel die ze niet meer kwijt kunnen. Ook hier kan Zerostock je zeker bij helpen.

Naast partijhandel koopt Zerostock ook nog andere producten op. Vrijwel alle grote zakelijke partijen kunnen opgekocht worden. Hierbij kun je denken aan winkelvoorraad, machines, inventarissen, stellingen en retouren.

Je partijhandel verkopen

Wil je graag je partijhandel aanbieden aan een opkoper Duitsland, dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor is het allereerst belangrijk contact met ons op te nemen door middel van een gratis waardebepaling of door ons te bellen. Op deze manier kan er informatie doorgegeven worden over de artikelen. Daarna zal er een afspraak gemaakt worden waarbij wij bij je langskomen om alle producten goed te bekijken.

Is dit allemaal goed verlopen, dan zullen wij een bod bij je uitbrengen. Als je hier mee akkoord bent zullen we direct de betaling regelen. Daarna regelen wij het transport van de artikelen zo snel mogelijk. Wij halen het bij jou op, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en weer voldoende ruimte hebt in het magazijn.

Wij zijn bij Zerostock altijd op zoek naar oude voorraden, retouren, overstock of fabriekspartijen en dus is de kans groot dat wij ook jouw artikelen aan zullen nemen. Twijfel je hierover of heb je nog een vraag? Dan staat het je uiteraard altijd vrij contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Een waardebepaling invullen kan overigens ook gratis en vrijblijvend via onze website.