Circulair ondernemen


De grote vraag is hoe dan? De begrippen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Duurzaamheid, Circulaire Economie, Biobased, Klimaatneutraal, et cetera, lijken min of meer allemaal voor hetzelfde te staan en worden ervaren als containerbegrippen. Alles past er wel in. Tja, waar begin je dan en wat moet je ermee?

Circulair ondernemen is ondernemen op een manier die het hergebruik van producten en grondstoffen maximaliseert en hun waardeverlies minimaliseert. Dit kan bijvoorbeeld vereisen dat bedrijven bij ontwerp en materiaalkeuze al nadenken over het hergebruik van (delen van) hun producten. Misschien kunnen ze deze weer als volwaardig product op de markt brengen. Of wellicht als onderdeel van – of grondstof voor – een ander product. Deze nieuwe manier van werken en denken heeft minder impact op het milieu en stopt de grootschalige kapitaalvernietiging. Ook biedt het veel ondernemerskansen.

Onderneemt u ook op circulaire wijze? Dan kan Zerostock ook voor u een duurzame partner zijn. Wij kopen en verkopen op een circulaire manier waarbij wij uw producten vaak een tweede leven kunnen geven.

Op welke wijze werkt Zerostock mee aan uw circulair beleid?

-Wij verwerken uw overtollige restmaterialen tot nieuwe grondstoffen/producten met onze MVO partners
-Wij geven uw meubilair een tweede kans/tweede leven bij bedrijven in het binnen of buitenland
-Wij verminderen uw afvalstoffen.
-Zerostock zorgt voor duurzame inkoop door restantpartijen weer in de markt te brengen en hiermee afval te reduceren
-U verkrijgt wanneer u samenwerkt met Zerostock aan een circulaire economie het MVO Circonflex keurmerk. Dit is een keurmerk voor de bedrijven die Circulaire maatregelen treffen in samenwerking met Zerostock.

Wilt u ook circulair werken en uw voorraad, inventaris, activa, meubilair of bedrijfsinventaris een tweede leven geven. Neem dan hier contact met ons op, of klikt u hier voor het invullen van een waardebepalingsformulier.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?