Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper van tuinartikelen

Heb jij een fysieke winkel of een webshop waarbij jij je specialiseert in tuinartikelen? Dan heb je ook te maken met oude collecties, overstock en retouren. Dit blijft vaak staan, want het kan niet meer verkocht worden, en juist deze artikelen zorgen ervoor dat je magazijn langzaamaan vol begint te staan. Zonde van je ruimte, maar ook van de tuinartikelen. Zerostock is opkoper van tuinartikelen, en kan er dus voor zorgen dat jij je ruimte weer terugkrijgt.

Zerostock, wat is dat?

Zoals je hierboven al kort kon lezen is Zerostock een bedrijf dat zich specialiseert in het opkopen van onder andere tuinartikelen. Het is een transparant en jong bedrijf dat allerlei non-food partijhandel opkoopt in veel verschillende branches. Vaak is dit bij grote bedrijven, omdat zij te maken hebben met veel overstock, maar ook voor kleinere bedrijven zijn er mogelijkheden. Heb je te maken met overstock, fabriekspartijen, oude voorraad of retouren? Dan kan Zerostock dit waarschijnlijk opkopen. Daarnaast kunnen goederen die zijn vrijgekomen bij een fusie, faillissement of beëindiging van het bedrijf ook opgekocht worden.

Een opkoper houdt in dat alle mogelijke soorten goederen en producten opgekocht worden. Dit zorgt ervoor dat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met producten die niet meer verkocht kunnen worden. Ook als je vooral tuinartikelen verkoopt kan het goed zijn dat je met een oude voorraad blijft zitten, zeker omdat dit soort producten vaak trendgevoelig zijn. Wil je dat Zerostock jouw oude voorraad opkoopt, dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen dan een bod uitbrengen voor alle producten waar jij van af wilt. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan wordt het bedrag naar je overgemaakt en zullen we binnen 48 uur de producten op komen halen.

Welke tuinartikelen kunnen opgekocht worden?

Als opkoper van tuinartikelen kopen wij veel op. Je kunt hierbij denken aan tuinmeubels, tafels, stoelen, bankstellen en ligstoelen, maar ook alles wat daarbij hoort. Parasols, zonneschermen, plantenbakken, pergola’s, verlichting en nog veel meer. Twijfel je of we de tuinartikelen in jouw magazijn ook op kunnen kopen? Neem dan contact met ons op.

Nadat wij de producten hebben opgekocht en opgehaald worden ze bij ons onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk:

A-keus goederen – Dit zijn producten waarvan alleen sprake is van verpakkingsschade. Het product zelf is nog helemaal nieuw, maar de verpakking is open geweest of is licht beschadigd.

B-keus goederen – Hierbij gaat het om nieuwe producten die een kleine kras of deuk hebben. Deze producten werken zoals ze horen te werken.

C-keus goederen – Ook dit zijn nieuwe producten, echter is hierbij sprake van zichtbare schade. Dit is een grotere schade dan enkel een kleine kras of deuk.

Naast tuinartikelen en andere producten kopen wij ook inventarissen op van de horeca, bedrijven en winkels. Daarnaast is het zelfs mogelijk grote machines bij ons aan te bieden. Deze vragen uiteraard wel om een specifieke waarde. We zullen dan ook altijd eerst langskomen voor een waardebepaling voordat de verkoop door kan gaan.

Tuinartikelen aanbieden bij Zerostock

Wil je graag je tuinartikelen aanbieden? Dan kan dit heel eenvoudig geregeld worden. Allereerst dien je hiervoor contact met ons op te nemen door middel van het waardebepaling formulier of door ons te bellen. Dit is belangrijk, want op deze manier kan er informatie doorgegeven worden over de artikelen. Daarna zal er een afspraak gemaakt worden waarbij wij bij je langskomen om alle producten goed te bekijken.

Is dit allemaal goed verlopen, dan zullen wij een bod bij je uitbrengen. Als je hier mee akkoord bent zullen we direct de betaling regelen. Daarna regelen wij het transport van de artikelen zo snel mogelijk. Wij halen het bij jou op, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en weer voldoende ruimte hebt in het magazijn.

Wij zijn bij Zerostock altijd op zoek naar oude voorraden, retouren, overstock of fabriekspartijen en dus is de kans groot dat wij ook jouw tuinartikelen aan zullen nemen. Twijfel je hierover of heb je nog een vraag? Dan staat het je uiteraard altijd vrij contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Een waardebepaling formulier invullen kan overigens ook gratis en vrijblijvend via onze website.