Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Magazijnstellingen verkopen

Elk bedrijf met een magazijn heeft te maken met magazijnstellingen. Deze zijn nodig om alle producten netjes op te bergen, en zo het overzicht te bewaren. Toch kan het voorkomen dat er na jaren een verbouwing op de planning staat, waarbij gekozen is voor nieuwe, betere magazijnstellingen. De oude stellingen moeten er dus uit maar, waar laat je deze? Je zou ze kunnen proberen te verkopen op bijvoorbeeld Marktplaats, maar dit heeft vaak geen effect. De magazijnstellingen verkopen aan een opkoper zoals Zerostock, is in dit geval een beter idee.

Zerostock

Zerostock is een bedrijf dat zich specialiseert in het opkopen van partijhandel. Het is een transparant en jong bedrijf dat allerlei non-food partijhandel opkoopt in veel verschillende branches. Vaak is dit bij grote bedrijven, omdat zij te maken hebben met veel overstock, maar ook voor kleinere bedrijven zijn er mogelijkheden. naast handel kopen zij ook stellingen, machines, voorraden, inventarissen en retouren op.

Een opkoper houdt in dat alle mogelijke soorten goederen en producten opgekocht worden. Dit zorgt ervoor dat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met producten die niet meer verkocht kunnen worden. Ook als je vooral met partijhandel te maken hebt kan het goed zijn dat je met een oude voorraad blijft zitten. Wil je dat Zerostock jouw oude voorraad opkoopt, dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen dan een bod uitbrengen voor alle producten waar jij van af wilt. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan wordt het bedrag naar je overgemaakt en zullen we binnen 48 uur de producten op komen halen.

Je magazijnstellingen verkopen

Er zitten een aantal voordelen aan het verkopen van je magazijnstellingen. Ten eerste zorgt het er natuurlijk voor dat jij de nodige ruimte hebt voor nieuwe stellingen, maar daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je op die manier meer ruimte kunt creëren. Ook is het zo dat het verkopen van je magazijnstellingen in financieel lastige tijden kan zorgen voor iets meer ademruimte.

Naast magazijnstellingen koopt Zerostock ook nog andere producten op. Vrijwel alle grote zakelijke partijen kunnen opgekocht worden. Hierbij kun je denken aan winkelvoorraad, machines, inventarissen en retouren, maar uiteraard ook partijhandel. Denk hierbij aan oude voorraden, seizoensgebonden producten of producten die uit het assortiment zijn gehaald.

Nadat wij de stellingen hebben opgekocht en opgehaald worden ze bij ons onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk:

A-keus goederen – Dit zijn producten waarvan alleen sprake is van verpakkingsschade. Het product zelf is nog helemaal nieuw, maar de verpakking is open geweest of is licht beschadigd.

B-keus goederen – Hierbij gaat het om nieuwe producten die een kleine kras of deuk hebben. Deze producten werken zoals ze horen te werken.

C-keus goederen – Ook dit zijn nieuwe producten, echter is hierbij sprake van zichtbare schade. Dit is een grotere schade dan enkel een kleine kras of deuk.

Je magazijnstellingen aanbieden

Wil je graag je magazijnstellingen aanbieden, dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor is het allereerst belangrijk contact met ons op te nemen door middel van het waardebepaling formulier of door ons te bellen. Op deze manier kan er informatie doorgegeven worden over de artikelen. Daarna zal er een afspraak gemaakt worden waarbij wij bij je langskomen om alle stellingen goed te bekijken.

Is dit allemaal goed verlopen, dan zullen wij een bod bij je uitbrengen. Als je hier mee akkoord bent zullen we direct de betaling regelen. Daarna regelen wij het transport van de artikelen zo snel mogelijk. Wij halen het bij jou op, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en weer voldoende ruimte hebt in het magazijn.

Wij zijn bij Zerostock ook altijd op zoek naar oude voorraden, retouren, overstock of fabriekspartijen en dus is de kans groot dat wij ook jouw artikelen aan zullen nemen. Twijfel je hierover of heb je nog een vraag? Dan staat het je uiteraard altijd vrij contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Een waardebepaling invullen kan overigens ook gratis en vrijblijvend via onze website.