Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Stage lopen bij Opkoper Zerostock.

Even voorstellen

Mijn naam is Timo Geijbels, woonachtig in Tegelen. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn studie als assistent-manager internationale handel op Gilde opleidingen.

Waarom Zerostock

Per 13 maart ben ik gestart met mijn stage bij het opkoop bedrijf Zerostock.

Het handelen en alles wat hierbij komt kijken heeft me van jongs af aan al geïnteresseerd.

Toen ik de vacature van stageloper zag staan op het intranet viel mijn oog dan ook direct op deze stageplek.

Het inkopen, verkopen en verhandelen van restantpartijen, partijhandel, overvoorraden, overproducties, B-keuze goederen, retouren, restpartijen en nog veel meer. Dit was iets waarover ik meer wilde leren. Hoe verloopt zo’n opkoopproces, hoe wordt de waarde bepaald van deze goederen en hoe verkoopt Zerostock haar producten wereldwijd zonder dat de leveranciers hun eigen merk beschadigen. Waar onderscheid Zerostock zich t.o.v. hun concurrenten partijhandelaren en hoe ontwikkelt dit bedrijf zich strategisch.

Kortom een hoop punten die ik hopelijk in mijn stageperiode te zien krijg, waardoor ik de wereld van de opkopers beter leer begrijpen en de wegen van de internationale handel wellicht in de toekomst zelf kan behandelen. Ik probeer gedurende mijn stageperiode van 16 weken alle facetten binnen Zerostock te leren kennen, waarna ik een exportplan ga schrijven om te kijken hoe Zerostock zich nog kan ontwikkelen als opkoper binnen de buitenlandse markten.