Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Partijen voeding en drank verkopen aan Zerostock

Het kan voorkomen dat je als ondernemer grote partijen voeding en drank over hebt, en je niet goed weet wat je ermee aan moet. In dat geval is het verkopen van deze partijen aan een opkoper zoals Zerostock een goede optie. Zerostock is gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten partijhandel, waaronder voeding en drank. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten voeding en dranken die Zerostock opkoopt, hoe je jouw partijen aan Zerostock kunt verkopen en welke bekende merken zij graag in hun assortiment opnemen.

Welke soorten voeding en dranken koopt Zerostock op?

Zerostock heeft interesse in verschillende soorten voeding en dranken, waaronder frisdrank, bier, wijn, sterke drank, zuivelproducten, conserven, koek en snoep. Of het nu gaat om houdbare of verse producten, Zerostock is geïnteresseerd in alle soorten partijen.

Naast de verschillende soorten voeding en dranken is Zerostock ook geïnteresseerd in bekende merken. Zij nemen graag bekende merken op in hun assortiment, zoals Coca-Cola, Heineken, Chateau Mouton Rothschild, Bacardi en Nestlé. Maar ook minder bekende merken zijn van harte welkom.

Hoe werkt het verkopen van partijen voeding en dranken aan Zerostock?

Het verkopen van jouw partijen aan Zerostock is eenvoudig. Via de website van Zerostock kun je een aanvraag indienen, waarin je aangeeft om welke soorten voeding en dranken het gaat en hoeveel stuks je wilt verkopen. Een medewerker van Zerostock zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een bod uit te brengen. Als je akkoord gaat met het bod, dan zal Zerostock de voeding en dranken bij jou komen ophalen en wordt de betaling binnen enkele dagen geregeld.

Waarom zou je jouw partijen voeding en dranken verkopen aan Zerostock?

Er zijn verschillende redenen om jouw partijen aan Zerostock te verkopen. Zo ben je er zeker van dat je een eerlijke prijs krijgt voor je voeding en dranken, zonder dat je zelf op zoek hoeft naar potentiële kopers. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de voeding en dranken, aangezien Zerostock dit voor jou regelt. Ook worden de producten op een verantwoorde manier verwerkt, wat goed is voor het milieu.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een opkoper voor jouw partijen voeding en dranken, dan is Zerostock een goede keuze. Zij zijn geïnteresseerd in diverse soorten voeding en dranken