Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper van restpartijen beddengoed

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper van beddengoed restpartijen? Zoek dan niet verder, want Zerostock is de partijhandel expert op het gebied van beddengoed. In deze blogpost leest u alles over onze werkwijze en de verschillende soorten beddengoed die wij opkopen. Wij krijgen circa elke 3 weken een vrachtwagen vol met restpartijen van een bekend Nederlands merk dat beddengoed verkoopt. Wij kopen deze retouren beddengoed op op basis van palletprijs en verkopen deze buiten hun eigen afzetmarkt.

Zerostock: de opkoper van beddengoed restpartijen

Als opkoper van beddengoed restpartijen zijn wij gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van verschillende soorten beddengoed. Hierbij kunt u denken aan de bekende merken als Auping, Cinderella, Essenza en nog veel meer. Wij kopen deze restpartijen op bij fabrikanten, groothandels en winkels die bijvoorbeeld gaan sluiten of hun voorraad willen opruimen.

Onze werkwijze

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partijen beddengoed en hebben daarom een groot netwerk opgebouwd in de branche. Hierdoor kunnen wij u als klant altijd een ruim aanbod aan beddengoed restpartijen bieden. Bij Zerostock hanteren wij een eerlijke prijs en snelle afhandeling, zodat u als klant tevreden bent en wij een goede relatie opbouwen.

Verschillende soorten beddengoed

Zoals eerder genoemd kopen wij verschillende soorten beddengoed op. Hierbij kunt u denken aan dekbedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen en dekbedden. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan verschillende merken beddengoed. Of u nu op zoek bent naar beddengoed van Auping, Cinderella, Essenza of een ander bekend merk, bij Zerostock vindt u het allemaal

Conclusie

Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper van beddengoed restpartijen? Dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van verschillende soorten beddengoed en hebben altijd een ruim aanbod beschikbaar. Dankzij onze eerlijke prijs en snelle afhandeling kunt u als klant altijd tevreden zijn. Bekijk ons aanbod op onze website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.