Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

FD Gazelle award internationaal 2023

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat de opkoper Zerostock dit jaar voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle Award heeft gewonnen dit keer de FD Gazelle award Internationaal. Deze prijs, uitgereikt door het Financieel Dagblad, erkent de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is een belangrijke erkenning voor de internationale prestaties van Zerostock.

De FD Gazelle Award is niet zomaar een onderscheiding. Het is een erkenning van bedrijven die jaar na jaar blijven groeien, ondanks de uitdagingen die het ondernemersklimaat met zich meebrengt. De Award is een prestigieuze titel die de winnaars op de kaart zet als echte leiders binnen hun sector.

Als opkoper van restpartijen heeft Zerostock een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een duurzame economie. Door de waarde van overtollige voorraad te behouden, voorkomen ze verspilling en dragen ze bij aan een efficiëntere supply chain.

Wij hopen dat wij volgend jaar weer bij het FD Gazelle gala mogen zijn om wellicht een volgende award in ontvangst te mogen nemen.