Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper van speelgoed

Wij als opkopers hebben jarenlange ervaring met de inkoop van speelgoed en spellen. Of het nu gaat om overtollige voorraden, restanten, retouren, restpartijen, fabrieksrestanten, overproductie, balansopruimingen, B- keusartikelen of monstercollecties; Dan zit je bij ons als opkopers op het goeie adres om u speelgoed of spellen aan te verkopen.

Heeft u speelgoed of spellen die u in de weg liggen of waarvan u een pallet vind in het magazijn die allang afgeboekt is, neem contact met ons op en we komen langs voor een bezichtiging van het speelgoed en de spellen. Op basis van een aantal factoren zullen wij meteen een bod uitbrengen en erover onderhandelen. Ook niet onbelangrijk is dat wij kunnen garanderen dat wij altijd vooruit zullen betalen, en de transport zo snel mogelijk in zullen plannen zodat die vervelende pallet bij u voor de voeten weg is.

Opkoper zerostock is onder andere geïnteresseerd in:

  • Alle partijen speelgoed en spellen
  • Speelgoed-/modelauto’s
  • Radiografisch bestuurbaar speelgoed
  • Spellen (gezelschapsspellen, kaartspellen, behendigheidsspellen e.d.)
  • Poppen en toebehoren
  • Pluche en knuffels
  • Baby- en peuterspeelgoed
  • Houten speelgoed
  • Puzzels
  • Overige partijen speelgoed en spellen