Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper van speelgoed

Wij als opkopers hebben jarenlange ervaring met de inkoop van speelgoed en spellen. Of het nu gaat om overtollige voorraden, restanten, retouren, restpartijen, fabrieksrestanten, overproductie, balansopruimingen, B- keusartikelen of monstercollecties; Dan zit je bij ons als opkopers op het goeie adres om u speelgoed of spellen aan te verkopen.

Heeft u een voorraad speelgoed die u in de weg liggen of waarvan u een pallet vind in het magazijn die allang afgeboekt is, neem contact met ons op en we komen langs voor een bezichtiging van het speelgoed en de spellen. Op basis van een aantal factoren zullen wij meteen een bod uitbrengen en erover onderhandelen. Ook niet onbelangrijk is dat wij kunnen garanderen dat wij altijd vooruit zullen betalen, en de transport zo snel mogelijk in zullen plannen zodat die vervelende restpartijen speelgoed bij u voor de voeten weg is.

Hoe wij partijen en restanten speelgoed opkopen

Bij Zerostock zorgen wij voor een snel en efficient opkoopproces van grote partijen speelgoed, waarbij u een eerlijke prijs krijgt voor uw partijhandel. Als u contact met ons opneemt voor een waardebepaling ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Vervolgens gaan we in overleg over de prijsafskraak en worden alle voorwaarden duidelijk op papier gezet met 100% transparantie. Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door ons en nemen de logistiek volledig uit handen, zodat uw overtollige goederen snel en veilig worden afgevoerd. Onze aanpak is gericht op gemak en betrouwbaarheid, met als doel een duurzame oplossing te bieden die waarde toevoegt aan zowel uw bedrijf als de bredere speelgoedmarkt. Of u nu geinteresseerd bent in het verkopen of het opkopen van speelgoed, Zerostock helpt u snel verder als handelspartner!

Wat kopen wij als opkoper van speelgoed?

Als opkoper zijn wij onder andere geïnteresseerd in:

  • Alle overtollige speelgoed en spellen
  • Speelgoed-/modelauto’s
  • Radiografisch bestuurbaar speelgoed
  • Spellen (gezelschapsspellen, kaartspellen, behendigheidsspellen e.d.)
  • Poppen en toebehoren
  • Pluche en knuffels
  • Baby- en peuterspeelgoed
  • Houten speelgoed
  • Puzzels

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan hier onze partijen speelgoed!

Vraag meteen een gratis waardebepaling aan

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op