Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Fysieke (winkel)retouren verkopen

Als opkoper van retourgoederen heeft Zerostock een belangrijke positie verworven in de wereld van de detailhandel. Wij bieden een oplossing voor fysieke winkels die te maken hebben met retourzendingen en deze graag willen verkopen. Bij Zerostock hebben we verschillende methoden ontwikkeld om deze retourzendingen op te kopen, waaronder per pallet als mixpallets of op basis van een percentage van de verkoopwaarde.

Opkoper van fysieke retouren

Met ons uitgebreide netwerk van klanten en partners hebben we een unieke positie weten te veroveren in de markt van opkopers van retourgoederen. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een snelle en betrouwbare afhandeling van het gehele proces, van het ophalen en sorteren van de retourgoederen tot aan de uiteindelijke verkoop.

We begrijpen dat het omgaan met retourzendingen een complexe en tijdrovende taak kan zijn voor winkeliers. Daarom bieden we bij Zerostock een eenvoudige en efficiënte oplossing die hen in staat stelt om deze goederen snel en gemakkelijk van de hand te doen, terwijl ze tegelijkertijd hun winst maximaliseren.

Of het nu gaat om een klein aantal retourzendingen of een grote partij, bij Zerostock kunnen we aan alle behoeften voldoen. Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Verkopen van aan Zerostock

Wanneer u ervoor kiest om uw fysieke retouren aan Zerostock te verkopen, kunt u rekenen op een snelle en gemakkelijke afhandeling. Vul het waardebepalingsformulier online in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen. Zo kunt u zich binnen korte tijd weer focussen op uw kernactiviteiten.

Bovendien zijn we bij Zerostock niet alleen gericht op een snelle en efficiënte afhandeling van uw opdracht. Wij vinden het ook belangrijk dat uw goederen met zorg en respect worden behandeld. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop van uw retourgoederen.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Blokker
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.