Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Antwerpen

Bij Zerostock zijn wij gespecialiseerd in de in- en verkoop van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Met andere woorden: u kunt bij ons alles verkopen wat u niet meer nodig heeft. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we zijn ook actief in België, voornamelijk in Antwerpen en de havens van Antwerpen. We zijn trots op onze snelle, betrouwbare en veilige service voor onze klanten. Ons team van experts staat klaar om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad. We houden rekening met verschillende voorwaarden, zoals kwaliteit, conditie en hoeveelheid.

Partijhandel verkopen Antwerpen

Als u op zoek bent naar een opkoper van partijhandel die uw oude voorraad kan omzetten in geld, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in partijhandel opkoop in Antwerpen en bieden een eenvoudig proces aan. U hoeft alleen ons waardebepalingsformulier op onze website in te vullen en ons team zal binnen 24 uur reageren. Bij akkoord gaan wij direct over tot betaling en het ophalen van de goederen, zodat u zich binnen 48 uur weer kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat we uw goederen met zorg en respect behandelen, ongeacht de omvang van uw partij. Op deze manier bent u verzekerd van het beste resultaat bij de verkoop van uw ongebruikte voorraad.

Haven Antwerpen

Als u een opkoper zoekt voor uw restpartijen en uw bedrijf bevindt zich in de Haven van Antwerpen, dan is Zerostock de ideale partner voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Wij begrijpen dat een vlotte afhandeling van de verkoop belangrijk is voor uw bedrijf en daarom zorgen wij ervoor dat alle benodigde documentatie, zoals overeenkomsten en eigendomsoverdrachten, snel en nauwkeurig wordt afgehandeld. Ons team van experts staat klaar om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.