Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Bergen

Bij Zerostock zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verkopen van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Wij bieden een oplossing voor alles wat u niet meer nodig heeft. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland en we zijn ook actief in België, waaronder de regio Bergen. Ons doel is om u een snelle, betrouwbare en veilige service te bieden, waarbij ons team van deskundigen altijd voor u klaarstaat om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Partijhandel verkopen Bergen

Wilt u uw oude voorraad of partijhandel omzetten in contant geld? Kies dan voor Zerostock! Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het omzetten van uw ongebruikte voorraad in geld, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Het proces is eenvoudig: vul ons waardebepalingsformulier in op onze website en binnen 24 uur nemen we contact met u op. Als u akkoord gaat met ons voorstel, betalen we u direct en halen we de goederen binnen 48 uur bij u op. Onze ervaren medewerkers behandelen uw goederen met zorg en respect, ongeacht de omvang van uw partij. Wij bieden ondersteuning gedurende het hele proces en zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen het beste resultaat te behalen.

Bedrijvenpark Bergen

Als uw bedrijf zich bevindt op het Bedrijvenpark in Bergen en u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper voor uw restpartijen, dan is Zerostock de ideale partner voor u. Wij bieden een eenvoudig aankoopproces en ons ervaren team zorgt voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van alle vereiste documentatie, zoals overeenkomsten en eigendomsoverdrachten. Na de aankoop zorgen wij voor een vlotte verdere afhandeling van uw restpartij.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.