Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Blankenberge

Bij Zerostock zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Bij ons kunt u eigenlijk alles verkopen wat u niet meer nodig heeft. Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Nederland, zijn we ook actief in België, met name in de regio Blankenberge. We zijn er trots op dat we onze klanten een snelle, betrouwbare en veilige service kunnen bieden. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad. We houden rekening met diverse voorwaarden, zoals kwaliteit, conditie, hoeveelheid en meer.

Partijhandel verkopen Blankenberge

Als u uw oude voorraad of partijhandel wilt omzetten in contant geld, biedt Zerostock dé perfecte oplossing! Vul eenvoudig het waardebepalingsformulier in op onze website en ons team zal binnen 24 uur contact met u opnemen. Als u akkoord gaat, betalen wij direct en halen wij de goederen op, zodat u binnen 48 uur weer op uw kernactiviteiten kunt focussen. Onze ervaren medewerkers zijn er om u gedurende het hele proces te ondersteunen. Of u nu vragen heeft of hulp nodig heeft, wij staan voor u klaar. Ongeacht de omvang van uw partij, groot of klein, garanderen wij dat uw goederen met zorg en respect behandeld worden, zodat u het beste resultaat behaalt uit de verkoop van uw goederen.

Bedrijventerrein Tintersweghe

Indien u een opkoper zoekt voor uw restpartijen en uw bedrijf zich bevindt op bedrijventerrein Tintersweghe, dan is Zerostock de perfecte partner voor u. Ons aankoopproces is eenvoudig en ons team kan ervoor zorgen dat alle benodigde documentatie, zoals overeenkomsten en eigendomsoverdrachten, snel en nauwkeurig wordt afgehandeld. Na de aankoop zorgen wij voor een vlotte afhandeling.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Canenco
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Bol.com
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner BigBazar
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.