Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Geel

Bij Zerostock zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Wij bieden een oplossing voor alles wat u niet meer nodig heeft. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland en we zijn ook actief in België, vooral in de regio Geel. Wij zijn er trots op dat we onze klanten een snelle, betrouwbare en veilige service kunnen bieden. Ons team van deskundigen staat altijd voor u klaar om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad. We houden rekening met verschillende factoren zoals kwaliteit, conditie, hoeveelheid en meer. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij de aan- of verkoop van uw restpartijen.

Partijhandel verkopen Geel

Als u op zoek bent naar een opkoper voor uw restpartijen die deze kan omzetten in geld, dan bent u bij Zerostock aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het opkopen van partijhandel in Geel! Het enige wat u hoeft te doen is ons waardebepalingsformulier op onze website invullen en ons team zal binnen 24 uur reageren. Bij akkoord zorgen wij voor een snelle betaling en het ophalen van de goederen, zodat u zich binnen 48 uur weer kunt richten op uw kernactiviteiten. Zo simpel is het! Ons deskundige team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat we uw goederen met zorg en respect behandelen, ongeacht de omvang van uw partij. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat bij de verkoop van uw ongebruikte voorraad.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner P&G
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.