Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Kortrijk

Bij Zerostock zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van restpartijen, waaronder machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. Wij bieden een oplossing voor alles wat u niet meer nodig heeft. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland en we zijn ook actief in België, vooral in de regio Kortrijk. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een snelle, betrouwbare en veilige service kunnen bieden. Ons team van deskundigen staat altijd voor u klaar om u te helpen het beste resultaat te behalen voor uw ongebruikte voorraad. Wij houden rekening met verschillende factoren zoals kwaliteit, conditie, hoeveelheid en meer. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij de aan- of verkoop van uw restpartijen.

Partijhandel verkopen Kortrijk

Als u uw oude voorraad of partijhandel wilt omzetten in contant geld, hoeft u niet verder te zoeken dan Zerostock! Ons team is er om u te helpen uw ongebruikte voorraad om te zetten in geld, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Het proces is eenvoudig: vul ons waardebepalingsformulier in op onze website en binnen 24 uur nemen we contact met u op. Als u akkoord gaat met ons voorstel, betalen we u direct en halen we de goederen binnen 48 uur bij u op. Onze ervaren medewerkers behandelen uw goederen met zorg en respect, ongeacht de omvang van uw partij. Wij bieden ondersteuning gedurende het hele proces en zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen het beste resultaat te behalen.

Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Beneluxpark

Als uw bedrijf gevestigd is op het Beneluxpark of Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en u zoekt een betrouwbare opkoper voor uw restpartijen, dan is Zerostock de perfecte partner voor u. Wij bieden een eenvoudig aankoopproces en ons ervaren team zorgt voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van alle vereiste documentatie, zoals overeenkomsten en eigendomsoverdrachten. Na de aankoop zorgen wij voor een vlotte verdere afhandeling van uw restpartij.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Hema
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Kruidvat
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
Bedrijfslogo van onze partner BK
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.