Naar de inhoud
Trustpilot beoordeling
Meer dan 10.000 klanten wereldwijd!
Actief in 158 landen
Graydon Financieel Gezond Award
Wij kopen uw voorraden.

Doe meteen een

gratis waardebepaling

Opkoper Leuven

Wij van Zerostock houden ons bezig met de aankoop en verkoop van restpartijen. Denkt u hierbij aan machines, bedrijfsmeubilair, voorraden, horeca inventaris maar ook partijhandel. Dus eigenlijk kunt u alles verkopen aan Zerostock. Wij zijn een Nederlands bedrijf die ook zeer actief is in België ook in de regio LeuvenBij Zerostock zijn wij gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van restpartijen, variërend van machines en bedrijfsmeubilair tot voorraden, horeca-inventaris en partijhandel. U kunt bij ons eigenlijk alles verkopen wat u niet meer nodig heeft. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar wij zijn ook zeer actief in België, met name in de regio Leuven. Wij zijn trots op onze snelle, betrouwbare en veilige service voor klanten. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen het beste resultaat te bereiken voor uw ongebruikte voorraad. Wij houden rekening met diverse voorwaarden, zoals kwaliteit, conditie, hoeveelheid en meer.. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een snelle, betrouwbare en veilige service kunnen bieden. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen het best mogelijke resultaat voor uw ongebruikte voorraad te bereiken. Wij houden rekening met allerlei voorwaarden, zoals kwaliteit, conditie, hoeveelheid en meer.

Partijhandel verkopen Leuven

Wilt u uw oude voorraad of partijhandel omzetten in contant geld? Kies dan voor Zerostock, dé opkoper van partijhandel in Leuven! Het enige wat u hoeft te doen is ons waardebepalingsformulier invullen op onze website en binnen 24 uur ontvangt u een antwoord van ons team. Bij akkoord gaan we direct over tot betaling en het ophalen van de goederen, zodat u zich binnen 48 uur weer kunt focussen op uw kernactiviteiten. Zo simpel is het! Ons ervaren team staat altijd voor u klaar en biedt ondersteuning gedurende het hele proces. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat we uw goederen met zorg en respect behandelen, ongeacht de omvang van uw partij. Zo kunt u er zeker van zijn dat u het beste resultaat haalt uit de verkoop van uw ongebruikte voorraad.

Bedrijventerrein Haasrode

Bent u gevestigd op bedrijventerrein Haasrode in Leuven en heeft u een ophaler nodig voor uw stocklots? Zerostock is de ideale partner voor u als opkoper. Ons aankoopproces is eenvoudig en ons team kan ervoor zorgen dat al het noodzakelijke papierwerk, zoals overeenkomstdocumenten en eigendomsoverdrachten, snel en nauwkeurig wordt afgehandeld. Na de aankoop zorgen wij voor de verdere afhandeling.

Hoe verloopt het aankoopproces

1 Waardebepaling

Na het online invullen van een gratis waardebepaling, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

2 Prijsafspraak

Afspraken inzake prijs, restricties en afhaalvoorwaarden worden vastgelegd in overleg met beide partijen. 100% transparantie vooraf.

3 Betaling

Na ontvangst van de factuur wordt deze binnen 1 uur vooruitbetaald door Zerostock.

4 Transport

Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel (vaak binnen 24 uur!) worden opgehaald met eigen vervoer.

Betaling binnen 1 uur
10.000m² magazijn
Volledige ontzorging
Verkoop buiten uw verkoopgebied
portretfoto Pim Reijerink, Inkoop & verkoop Zerostock

Meer informatie?

Neem contact op met Pim Reijerink.

Whatsapp Mail ons Bel ons Of ontdek het hele team

Ervaringen van onze partners

bedrijfslogo van onze partner Jamani

Jamani

Zerostock is een goudeerlijke en vooral laagdrempelige partij waar wij inmiddels al drie jaar zeer prettig mee samenwerken. Met een partij als Zerostock weet je altijd waar je aan toe bent, fijn als je snel van rest- en partijhandel af wilt.

bedrijfslogo van onze partner SteinLoyalty

Stein Loyalty

Sinds 2019 is Zerostock onze vaste partner bij het opkopen van het restant van onze spaaracties. Eerlijk wat betreft verkoopbeperkingen en distributiekanalen en een eerlijke prijs. Voor ons een ideale partner.

bedrijfslogo van onze partner Canenco

Canenco

Zerostock is een betrouwbare partij. Ze communiceren altijd duidelijk en snel en ook biedingen worden snel uitgebracht. Ook de financiële afwikkeling verloopt voorspoedig en snel.

bedrijfslogo van onze partner CraftGroup

Craft Creative Group

Manier van zaken doen is snel en eerlijk wat mij enorm aanspreekt. Tevens goede mogelijkheden met partijen buiten Europa.
Een jong, snelgroeiend bedrijf met jongens die de handel snappen !

Onze partners

bedrijfslogo van onze partner Blokker
bedrijfslogo van onze partner Hasbro
bedrijfslogo van onze partner Gamma
bedrijfslogo van onze partner Canenco
bedrijfslogo van onze partner Intratuin
Bedrijfslogo van onze partner BK
bedrijfslogo van onze partner P&G
bedrijfslogo van onze partner Coolblue
vogels vogels wolken wolken

Inkoop & Verkoop zonder zorgen

Hetzelfde geldt voor de aanloop er naar toe, heeft u vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan helpen wij u graag verder.