Bedrijfsbëindiging


Iedereen kent wel iemand in zijn naaste kennissenkring die wil stoppen met zijn bedrijf. De accountant heeft de cijfers bekeken en heeft u het advies gegeven uw bedrijf te verkopen. Dit kan als totaalpakket echter kunt u ook tijdens uw bedrijfsbeëindiging uw voorraad verkopen. Indien u gaat stoppen met uw bedrijf, denk dat niet verder, maar neemt u hier contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over het beëindigen van uw bedrijfsactiviteiten.

Of het nu gaat om de complete bedrijfsbeëindiging of slechts om de verkoop van uw oude voorraad, Zerostock staat klaar voor u.

Bedrijf stoppen / bedrijf opkopen
Indien u wil stoppen met uw bedrijf, schakel ons dan in een vroeg stadium in. Op deze manier kan Zerostock efficient met u meedenken en kunnen wij u adviseren in hoe u het beste uw bedrijf kunt stoppen en de overtollige activa kunt verkopen.

Bedrijf failliet / faillissement opkopen
Door onze ervaring op het gebied van faillissementen kunnen wij ten alle tijden adviseren. Een faillissement is voor niemand leuk, echter kunnen wij u voor tijdens of na het faillissement nog voorzien van een kapitaalinjectie middels het opkopen van uw overvoorraden/inventaris of machinepark. Ook kunnen wij in onderhandeling met de curator of in samenwerking met de verschillende advocatenkantoren om uw boedel over te nemen. Zerostock koopt uw faillissement.

Bedrijf opheffen
U wil uw bedrijf opheffen, echter weet u niet precies hoe u dit moet doen? Wij helpen u! Wij bieden u onafhankelijk advies met betrekking tot personeel, het opkopen van uw overtollige voorraden, opkopen van bedrijfsinventaris, opk
open van uw machinepark of het opkopen van uw meubilair.

Wilt u ook uw bedrijf laten opheffen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en laat uw winkeldochters opkopen door opkoper Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?