Voorraad opkopen

Levert u producten vanuit uw eigen voorraad, maar wordt deze slecht verkocht? Als bedrijf kan het ontzettend nadelig zijn als u met deze voorraad blijft zitten. De voorraad wordt mee gecalculeerd in uw boekhouding, waardoor de kosten een last op uw schouders zijn. Daarbovenop zorgt de restvoorraad voor een verminderde opslagcapaciteit voor nieuwe producten. Wilt u van uw voorraad af, zodat u weer met een schone lei kunt beginnen? Bent u onlangs failliet verklaard en bent u op zoek naar een partij voor het opkopen restvoorraad bij bedrijfsbeëindiging? Zerostock helpt u met de voorraad opkopen, waardoor u niet meer met hoge opslagkosten hoeft te kampen.

Wanneer voorraad opkopen?

Door continue veranderende behoeften bij consumenten kan het zomaar gebeuren dat uw producten niet meer relevant zijn op de markt. Er ontstaat een aanbodsoverschot: het aanbod is groter dan de vraag. In dit geval blijft u met een voorraad zitten en is de kans aanwezig dat u deze niet langer verkocht krijgt. Omdat een incourante voorraad vaak gepaard gaat met hoge kosten, is het van belang dat u toch van deze voorraad afkomt. Dit om de kosten te beperken, maar ook om de opslagcapaciteit voor nieuwe producten weer te vergroten. Het is natuurlijk zonde als uw opslag vooral gevuld is met een dode voorraad. Wij helpen u graag bij de restvoorraad opkopen. Zerostock is gespecialiseerd in ver- en opkopen van de voorraad.

Restvoorraad opkopen: de voordelen

Als u met een incourante voorraad achterblijft, is het essentieel dat u deze zo snel mogelijk probeert te verkopen. Echter kan het veel tijd vergen om dit als onderneming zelf op te pakken. Het kost vaak veel moeite en inspanning en levert meestal niet eens zoveel op. Om hier op in te spelen, is het slim om een derde partij in te schakelen voor het opkopen restvoorraad. Wij nemen als externe partij de voorraad van u over en zullen deze voor u verkopen. U bent dus verlost van de last van deze kostenpost en kunt zich enkel bezig houden met de huidige bedrijfsgang.

Meer weten?

Opkopen voorraad door Zerostock

Bij Zerostock houden we ons bezig met het opkopen van restvoorraad van diverse goederen, namelijk: restvoorraad opkopen, retouren opkopen, opkopen inventaris en opkopen restpartijen. Als partij voor het opkopen voorraad vinden wij transparantie ontzettend belangrijk. Bij uw aanvraag voor de restvoorraad opkopen zullen wij u dan ook binnen 24 uur informeren over de waarde van uw voorraad. Deze waardebepaling is volledig vrijblijvend. Bij interesse komen wij graag langs om uw goederen te bezichtigen en brengen meteen een bod uit. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bereid slim in te spelen op de markt en uw voorraad in ons netwerk te verkopen. Zo bent u dus in een korte tijd verlost van uw oude voorraad.

Besluit u de voorraad door Zerostock te laten opkopen? Dan halen wij deze goederen zelf op. Zo heeft u zelf geen zorgen aan dit proces en gaat hier verder geen tijd in zitten. Bovendien betalen we voorruit, zodat u direct verlost bent van de kosten van de voorraad.

Uw voorraad opkopen

Heeft u een voorraad waar u niet vanaf komt en staan deze producten te verstoffen? Zerostock is uw trouwe partner in het opkopen restvoorraad. Wij kopen uw voorraad op en verkopen deze weer in ons brede netwerk. Vul nu het gratis waardebepalingsformulier in en ontvang een uitwerking van uw voorraad. Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op.