Voorraden verkopen


Heeft u ook een bedrijf waar er een grote voorraad stil ligt. Dode voorraad of oude voorraad is voor veel bedrijven een probleem. Oude voorraad zorgt vaak voor overbernutte opslagcapaciteit, dit gaat vaak gepaard met hoge opslagkosten. Om dit tegen te gaan wordt langer liggende voorraad vaak opgekocht door opkoper Zerostock. Met onze jarenlange ervaring en klantenbestand weten wij de beste aanpak met betrekking tot het opkopen van uw oude voorraad.

Wilt u ook uw voorraad laten opkopen, vul dan het gratis waardebepalingsformulier in en verkoop uw voorraad aan Zerostock. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse kunnen wij ook een afspraak inplannen op locatie en drinken wij samen gezellig een bak koffie om elkaar beter te leren kennen.Wereldwijd staat Zerostock bekend om het opkopen van:

- Opkopen activa
- Opkopen inventaris
- Opkopen partijen en restanten


Uiteraard kunt u ook direct een kosteloos én geheel vrijblijvend waardebepaling invullen op onze website. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw goederen bezichtigen en brengen ter plaatse een bod uit. Lees weten over onze voordelen?

Vul gerust een online waardebepaling in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of per mail/telefonie via onze contactpagina

.

Meer weten?

Nederlands